Ja näin perheemme on taas palannut arkeen. Kesäloma oli aivan huippu. Erityisesti Turkin lomamatkamme oli ihana ja kotimatkan alkaessa tuntui, että jätin taas pienen palan sydämestäni Turkkiin. Ehdottomasti taas ensi kesänä suuntaamme sinne lomalle. Kotimaassa meitä vastassa olikin sitten hiukan koleammat säät, mutta saatiin sentään vielä vähän auringostakin nauttia. Täytyypä vain sanoa, että kesäloma meni aivan liian nopeasti jälleen kerran.

Nyt on sitten alkanut taas oravanpyörä pyöriä eli kiireinen arki on taas alkanut. Töissä on kovat työkiireet ja tiedossahan se jo on, että syksyn mittaan tulee kiire vain pahenemaan. Siitä syystä päätinkin laittaa näin syksyn alkajaisiksi elämääni hieman uuteen uskoon, jotta jaksaisi paremmin tätä kiirettä. Ensinnäkin tein suuren päätöksen ja lopetin tupakan polton. Toinen muutos on se, että pyrin käymään lenkillä edes pari kertaa viikossa, jotta fyysinen kunto pysyisi edes jotenkin ruodussa eikä tupakan polton lopettamisen seurauksena ala vahingossakaan kilot kertymään. Ratsastushan minulla jatkuikin jo elokuun alkupuolella ja siinäkin saa sitten aina kerran viikossa hermoterapiaa. Eiköhän sitä pitäisi näillä eväillä jotenkin pärjätä tämän syksyn läpi.

Esikoinenkin sitten aloitti koulunsa -ja tähän väliin suuri huokaus...- koulu on lähtenyt hienosti käyntiin. Kuopus taas jatkaa päiväkotielämää ja mukavasti on sekin alkanut. Tietysti sitä töissä aina päivänmittaan miettii, että mitenhän ne lapset pärjäilee ja pärjäileehän ne.

Tälläiset on kuulumiset tällä hetkellä ja toivottavasti tämä hyvä vire jatkuu, niin kotona, kuin töissä.