No niin, nyt ostettu juhlavaatteet ja lahjat viikonlopun juhlia varten. Eilinen ilta meni kierrellessä kaupoissa ja en kertakaikkiaan meinannut löytää sopivaa juhlavaatetusta itselleni. Lopulta sitten päädyin puna-valkoiseen mekkoon, joka nyt ei aivan ole minun tyyliseni, mutta kelvatkoon. Lahjat löytyivät onneksi helposti ja niihin olen tyytyväinen. Eli nyt vain odottelemaan tulevia juhlia.

Töissäkin alkaa nyt olemaan hyvä tilanne töiden suhteen. Kyllä tässä on saanut hurjasti tehdä töitä, mutta pääseepähän sitten hyvillä mielin aloittamaan loman, kun tietää, ettei mikään ole jäänyt kriittisesti kesken. Tosin tiedän kyllä sen, että lomalta palattuani alkaa töissä taas todellinen kiire ja syksyn mittaan joudun taas ylitöitäkin tekemään, mutta ei sitä jaksa nyt murehtia. Nyt on kuitenkin vielä loma edessä ja tulevan lomamatkankin järjestelyt ovat pikkuhiljaa alkaneet ja se saa aikaan mukavan matkakuumeen.

Perheessämme alkaa pian myös aikamoinen vipellys, kun toinen kissamme sai nimittäin tuossa juhannuksen aikoihin pentuja neljä kappaletta. Voi niitä suloisia pieniä karvapalloja! Olen aivan myyty, kun katselen iltaisin sitä pentujen touhua. Silmät suurina ne temmeltävät pesälaatikossa ja ihmettelevät maailman menoa. Kohta ne sitten alkavat vipeltää ympäri taloamme ja tekevät tutkimusretkiä emon perässä. Kunhan vain jättäisivät verhot ja kukkapurkit rauhaan, mutta se taitaa olla toiveajattelua. Täytyy sanoa, että surettaa jo etukäteen tuleva pentujen luovutus uusiin koteihin, mutta luotan siihen, että ne saavat hyvät kodit. Vähän kyllä olen mielessäni maalaillut sellaista ajatusta, että olisin yhden pennun pitänytkin itselläni...

Sään harmaudesta huolimatta mieli on tänään aika aurinkoinen!