Viimeiset työpäivät ennen loman alkua! Jes! Tätä on odotettu. Nämä viimeiset päivät meneekin ripeästi, kun hoitelen loput työtehtävät kuntoon ja sitten vielä pieni briiffaus kollegalle, jotta tietää missä vaiheessa työt on menossa. Sen jälkeen meikäläinen lyö matkalaukun kiinni ja suuntaa porottavan auringon alle.

Viikonloppu meni sitten juhliessa... Lauantai päivä meni kokonaan häissä ollessa. Häät oli hienot ja ruoka oli hyvää. Kuskina, kun olin, niin en pystynyt nauttimaan nestemäisestä tarjoilusta, mutta silti tunnelma oli rento ja hauska. Lapsetkin oli mukana ja se oli kyllä hieman hermoja koettelevaa. Erityisesti pienempi lapsista ei meinannut pysyä paikoillaan, mutta silti sanoisin, että suoriuduttiin juhlista kohtuullisesti. Seuraavana aamuna suunnistimme taas aikaisin kirkkoon ja nyt oli vuorossa rippijuhlat. Kymmenen aikaan aamulla kirkossa istuessa tuli kyllä mieleeni, että onneksi en ollut edellis iltana häissä sortunut niihin nestemäisiin tarjoiluihin. Pariin kertaan myös ehdin pelätä, ettei nuorimmaisemme ala hoilottaa Hard rock Hallelujaa:ta Lordin tahtiin, kun virressä taidettiin laulaa hallelujaa. Meidän nuori herra on siis aivan totaalinen Lordi fani ja hoilottaa Hard rock hallelujaa:ta milloin missäkin. Rippijuhlatkin meni kuitenkin mukavasti ja kakkuja tuli taas syötyä. Nyt onkin sitten tämän kesän kaikki juhlat juhlittu.

Matkan valmistelut on myös aloitettu ja vaatteiden pakkaus on pikkuhiljaa käynnissä. Siinä sitä riittääkin hommaa, kun neljän ihmisen vaatteet pakkaa, mutta onneksi siitä alkaa jo olla kokemusta niin paljon, ettei paniikkia enään pääse syntymään. Kissoillekin on järjestynyt hoito loman ajaksi ja sekin oli suuri helpotus. Haikeata vain jättää kissanpennut kahdeksi viikoksi hoitoon, vaikka hyvässä hoidossa sitten ovatkin. Ne ehtii loman aikana kovasti kasvaa ja kehittyä, mutta ehkä se on parempikin ettei niihin pentuihin liikaa pääse kiintymään.

Nyt sitä pinnistellään vielä muutama päivä töissä ja sitten vihdoin ja viimein alkaa L-O-M-A!!!