No johan tämä aika nyt tuppaa menemään nopeasti. Vastahan tässä kuu vaihtui ja nyt ollaankin jo kuun puolivälissä menossa, mutta eipä se mitään haittaa. Hyvä vain, että syksy on edennyt ilman ongelmia. Kesän jälkeen nimittäin pelkäsin, että tämä syksy tulee olemaan rankkaa aikaa töiden suhteen, mutta yllättävän hyvin on työt hoituneet. Ylitöissä ei ole juuri tarvinnut istua ja tämä syyslomakin järjestyi. Kyllä tuntuu kivalta, kun saa pitää pienen breikin näistä töistä ja saa viettää pari ylimääräistä vapaapäivää perheen kanssa. Se tekee kyllä hyvää. Syyslomapäiville olen suunnitellut vähän shoppailua lasten kanssa ja sitten tietenkin ulkoillaan ja herkutellaan. Sukulaisiakin taidetaan tavata.

Tuon pienen loman jälkeen pitäisikin sitten jaksaa pari kuukautta kunnes koittaa joululoma. Joulun jälkeen alkaa sitten uudet haasteet töissä, kun astun niihin suurempiin saappaisiin ja vastuu kasvaa. No oikeastaan jos tarkkoja ollaan, niin olenhan tässä jo saanut jotain esimakua tulevasta, koska joudun osittain jo tämän loppuvuoden hoitamaan näitä uusiakin tehtäviä. Ihan makeeta, kun tulee lisävastuuta ja haasteita lisää, niin pysyy motivaatio hyvänä.

Harmillista on vain se, että tämä on ensimmäinen vuosi jolloin meillä nähtävästi jää talvimatka tekemättä. Koska perheessämme on nyt koululainen tulisi matka sijoittaa koulun loma-ajalle. Jouluna ei ehdi lähteä matkalle ja hiihtolomallakaan ei huvita lähteä, koska silloin matkat on ylihintaisia. Sekös nyt panee sitten harmittamaan ja oikein todella. Mutta keksinpä sitten sellaisen vaihtoehdon, että jos tekisikin pitkän viikonloppumatkan keväämmällä johonkin mukavaan kaupunkiin. Koska kotona ajatusta ei heti teilattu olen nyt aloittanut kaupunkilomakohteiden kartoittamisen. Saapa nähdä löytyykö kiinnostavaa kohdetta.

No nyt kun jaksaisi tässä vielä puristaa töissä pari päivää, niin sitten tämä mamma suuntaa syysloman viettoon.