Silmälääkärin luokse tehty visiitti on takanapäin. Elämäni kaihen kanssa jatkuu sulassa sovussa ainakin vuoden verran. Muutosta oli tapahtunut eli kaihi on levinnyt erityisesti oikeassa silmässä, mutta leikkaukseen ei vielä ole aihetta. Sain uuden reseptin silmälaseihin, joita tulisi käyttää autolla ajaessa. Sain myös tältä silmälääkäriltä esitietoa siitä, miten tulevaisuudessa toteutuva kaihileikkaus tulee tapahtumaan. Se ei kuullostanut kovin mielekkäältä kokemukselta, koska minun kohdalla tämä tuleva leikkaus ei ole aivan piece of cake. Jotain hyötyöä tästä reissusta sitten oli ja vuoden päästä taas tarkastukseen, että nähdään missä mennään.

Eilen koin töissä ollessani hetkellisesti lievää suuttumusta työtoverini  takia. Minulla on siis kollega, jonka kanssa teen hyvin tiiviisti töitä yhdessä ja periaatteessa meistä aina toisen pitää olla paikalla jos toinen on esimerkiksi lomalla. No tämä työtoverini on nyt ottanut tavaksi tehdä niin, että hän ottaa lomapäiviä tuosta noin vain kysymättä ensin minulta. Itse aina kysyn jos olen harkitsemassa pitäväni lomaa, että sopiiko se hänelle. Eilenkin kuulin sattumalta toiselta henkilöltä, että tämä työtoverini pitää parin viikon päästä lomaa ja sama juttu tapahtui viime viikolla. Todella ystävällistä.

Onneksi viikonloppu on alkamassa ja saa taas hetkeksi heittää työasiat mielestä. Vielä kun aurinko paistaisi ja olisi lämmintä...